Återblick på mitt april 2014

aaterblickApril gick i trötthetens och halsbrännans tecken.

Det jag har noterat är att min vikt har åkt bergochdalbana mellan 76,5 – 78kg denna månad. Min gissning är nog att jag har olika mängd vatten i kroppen.
– Vad beror det på då?  Tja, Enalapril och Omepraszol och Novaluzid som jag äter dagligen är nog dom största bovarna.

Min extra trötthet verkar bero på att allergin har startat, inte bara för mig. Det märks också bland mina nära och vänner. Jag har inte tagit i beräkning av att jag har börjat med ny medicin. Träningen har också varit på sparlåga p. g. a. att jag hade en långvarig influensa med besvärlig hosta som varade i ca. en månad, trappades av i mitten av april.

Min halsbränna börjar bli problematisk, den är bestående! Jag försöker tänka på mat och dryck men ingen större skillnad tyvärr. Jag får köra en Omeprazolkur än en gång!

Förövrigt har jag fått ett till recept på tabletter för mina urinabla problem, förutom Tolteroditartrat som jag redan tar, så har Alfuzosin tillkommit. En av biverkningarna är huvudvärk, naturligtvis fick jag den! Den ska klinga av på någon vecka. Det hoppas jag verkligen, hade huvudvärk som klingade av från föregående medicin också.

Fortfarande har jag upplevelsen av svullna fötter, samtidigt märker jag att min kropp är mer svullen av vatten. Min fundering är att det kanske är vatten som ger känslan av svullnaderna i fötterna!?

Nu måste jag också berätta om glada och positiva saker under denna månad 🙂
– Blodtrycket är nästan under normala, kanske jag kan sluta med dom. Har ett återbesök hos min läkare gällande den medicinen. Jag har också kommit igång med träningen igen. Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och tagit den första vaccinsprutan mot TBE (fästingbett). Den tog jag fjortonde april, nästa tas tjugoandra maj.

Nog tangenttryckning för denna gång. Kram på er 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.