Då har september och oktober gått!

jagparkbank400Vad har dessa månader i sin historia kring mig då?

Tja, september började med att jag blandade ihop min fars datum på hans åttioåriga födelsedag! Ringde min dementa far  och grattade honom den 9 september, till saken hör att han själv som rättade mig om att det var den 19 september och dessutom ringde han dagen före bara för att påminna mig! – Undra vem som har demens!?

På tal om födelsedagar, så fyllde Elisabet år den sista september. Jag tog en vecka semester och vi åkte till huvudstaden och firade hennes dag, sedan var vi resten av tiden i Nordingrå ca 10 mil ovan Sundsvall 🙂
nordingraaByn heter Kallsta, där föder dom upp nötkreatur och får för ekologisk köttproduktion. En annan som är uppväxt på en bondgård trivdes i denna miljö. Vi hann också bli jagad en hjord nyfikna ungtjurar 🙂

Oktober har mest gott i lugnets tecken med några biokvällar och restaurangbesök. Har också jagat på båt och motorcykelverkstäderna utan resultat! Verkar som om det gått troll med dessa fordon…..!?!

Mina besvär är oförändrade med spökkänslan i fotsulorna och urinbesvär. Det jag har kvar av MC-olyckan är den åttonde kotan som värker vid ansträngning. Jag har slutat med Alfuzosin Teva tabletterna plus ökat doseringen till två om dagen av Detrusitol. I början av september upplevde jag att mitt blodtryck inte gick upp vid ansträngning, blev jätteslut trots en lugn cykeltur. Känslan av att tablettdoseringen var för hög gjorde att jag halverade doseringen till 2,5 mg av Enalapril. Själv tycker jag att det blev bättre av den minskade doseringen.

Nedan har jag lagt till mitt PH-värde. Min arbetskamrat åt själv Probalans, en sorts kalktablett som jag och Elisabet började åta p. g. a. att vårt PH-värde var mellan 3-4, ett bra värde är är ca. 7. Efter kuren var jag uppe i 7, blir intressant att se om värde sjunker efter att dosen är slut.

Snabbdata: Blodtryck 19okt kl10:00 124/85, 62 i vilopuls, vikt 78 kg, (PH-värde 7).

Färdig språkat för denna gång. Lev glatt där ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.