Dag 1 av Dos 7

2012-07-26 kl 13:15

Har träffat en läkare på onkologen som äntligen tog sig tid att berätta och utveckla svaren kring mina frågeställningar. Jag började att harkla fram mitt missnöje över att det var den tredje läkaren som jag träffat sedan starten av behandlingen. Men det visade sig att denna läkare var den bästa lyssnaren och hennes förmåga att förklara var suverän. Min moster Siv som är sjuksköterska tyckte också hon verkligen förklarade och inte bara hänvisar till proverna. Äntligen känner jag en liten trygghet inför framtiden.

På grund av bieffekterna av den intravenösa behandlingen, blir det endast tabletterna som jag behandlas med de resterande två gångerna.

Asker_300Jag och moster Siv åkte till Askersund (norra Vättern). Det är ett riktigt idylliskt samhälle med en av dom vackraste strandpromenaderna plus all caféverksamhet vid hamnen.

 

 

 

Asker_Siv_300Men vi tog oss till Askersunds torg, där var utbudet av goda bakelser till kaffet större. I hamnen är det mer inriktat på Askersunds egen glasstillverkning av allsköns glassar. Min egen favorit är ju deras mjukglass med karamellströssel.

Ni kan lita på att jag var trött vid hemkomst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.