Dag 12 av Dos 3

2012-05-13 kl 07:50

Första natten som jag sovit sex timmar i sträck, trots att jag sov två timmar mitt på dagen i går. Ja, hur känner jag mig nu på morgonen, lite illavarslande är det kring mina fotleder. Känns som lite som reumatisk värk, det finns ju i släkten men jag hoppas på att det var av promenaden i går. Fingrar och fötter känns mer än vanligt svullna, min egen teori är att jag varken toa-vandrade eller drack något i natt. Som någon har sagt åt mig lite ironiskt och med spjuvrig blick. – Är du läkare nu också!?!

gitarr_300Nu när tiden finns mellan trötthetens slöja har jag tagit upp mitt gitarrspel igen. Men jag märker att finger-topparna är mycket känsligare, så det blir inga timmars övande på ackorden. Men jag hade glömt vilken harmoni man känner när man plinkar på strängarna.

 

 

faarskalle_300Under min ”måstepromenad” möttes jag av en fånig blick från ett får. Eller så såg den ett fån med cowboy- hatt!

Det var utsläpp av kor och getter denna dag. Tyvärr bommade jag det. Men det är kul att se kossor, får och gäss samsas på betesängen.

Jag känner mig privilegierad som faktiskt kan ta mig tid att reflektera över t. ex. bilden ovan.

Klockan är nu 22:20 och John Blund är på ingång. Denna dag har varit tröttsam med ont  i högra handen och högra ögat. Det har ju varit vänstra ögat som har krånglat!! Nåja, skyller på lite snuva plus allergi och hoppas att dessa symptomer är borta i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.