Dag 12 av Dos 4

2012-06-03 kl 09:50

Vaknade med huvudvärk och förkylningstendenser, kan nog ha berott på den kalla vinden på gokartbanan. Jag hade också ont på den högra sidan på natten, som om jag hade fått en smäll där. Nåja, den smärtan är borta nu.

300_dominatorDå fick jag sålt min första motorcykel. Jag måste medge att lite nostalgi kröp genom kroppen.

Nåja, bättre att sådana känslor kryper från tårna och uppåt. Igår pratade jag med en arbetskamrat, där hans fru dog i cancer för cirka  tre veckor sedan. Hon hade också opererats och fått bort all cancer. Läkaren hade tröstat henne i sin trötthet och illamående, – du är inte sjuk nu, det är bara cytostatikan som gör dig hängig. Hon dog av att cancern hade spridit sig på nytt i hela hennes kropp. Det var lite jobbigt att höra det, men vad jag endast kan göra, är att än hårdare anstränga mig på att tänka och leva för dagen.

Min mage har varit orolig hela dagen och huvudvärken är lite bättre, men vill inte släppa. Hoppas verkligen inte att förkylningen ska greppa mig helt.

2 svar på ”Dag 12 av Dos 4

  1. Vad svarar man på ett sånt inlägg….Trist för din kompis.trist även för dig att höra. Det behöver inte gälla dig. det var säkert en annan sort och dessutom en kvinna. men fortsätt och lev som du bestämt! Det ska jag också göra.Kram /Ellen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.