Dag 14 av Dos 3

2012-05-15 kl 08:45

Sovit relativt bra, vaknat med det vanliga som är tjockhuvud, lite yrsel. Med andra ord kroppen känner av cellgiftet liiite mer än i går.

kanot_300Oj, vad jag är less på att bara promenera eller ev. cykla (det har varit för kallt för cykling dessutom). Vad trevligt det såg ut när dessa kajaker gled tyst under bron vid fiket Naturens hus. Det blev en promenad igen…Turligt nog tog jag kameran med mig, så inte tristessen skulle hinna ikapp. Det blev ca. sex kilometer (min Runkeeper la av vid 2,7 km)

and_300Under promenaden kom herr and och pickade på för att jag skulle skänka en brödbit eller nåt.

Änder har verkligen fina färger. Jag tycker deras grönglänsande huvud är så läcker. Till saken hör att jag gillar grönt.

 

 

knipa_600Troligtvis är det knipor. Det var en annan fotograf aom kallade på min uppmärksanhet när han såg dessa fåglar. Jag är inte bevandrad i fåglarnas fauna, men antar att denna art inte är så vanlig här Hjälmarens strand.

 

Nu är klockan 24:00 och den medicinerade tröttheten nästan värker. Förutom den, så har jag lite känningar i gallan. Det var länge sedan jag kände av den, men jag har väl ätit något olämpligt som äpple till exempel.

1 svar på ”Dag 14 av Dos 3

  1. har varit i kontakt med skandia som kommer att ta bort sin korkade reklam denna vecka det var fler som hört av sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.