Dag 5 av Dos 5

2012-06-17 kl 09:20

Nu har mer än halva tiden gått, det verkar som om det är nu kroppen verkligen börjar säga ifrån. Mitt allmäntillstånd är sämre med illamående, sura uppstötningar och en kanonkula till mage. Tröttheten är som vanligt. Tur att det regnar, så slipper man längta ut i alla fall.

Nu ska jag försöka få i mig frukost plus tabletterna….pust!

01stam_600Likt denna ståtliga fura, orkar livet inte stå emot trots sin styrka när stormarna kommer.

Efter att jag sovit jättemycket under dagen, var jag bara tvungen att ta en promenad som blev dryga 3km. Promenaden var mycket tröttsam men när jag kom hem kändes det ganska ok. Orkade nästan titta på hela Danmark matchen.

2 svar på ”Dag 5 av Dos 5

  1. Tomas- tiden rusar iväg! Nu är det bara hälften kvar! Själv har jag gått igenom denna fruktansvärda resa för 6 år sen! Det är inte en dans på rosor – men man tar sig igenom det -en dag i taget! Ta det lungt med aktiviterna- man vill så mycket! Själv drog jag på mig en del småskador i lederna för att jag ville bli frisk! Hade nog varit bättre om jag hade lugnat ner mig och lyssnat på kroppen- vilat mer. Cellgifterna bryter ju ner även friska celler & en del gifter slår just mot lederna bl.à. Kroppen behöver sin näring & aminosyror för att bygga nya celler- så det är ingen höjdare att köra slut på sig eller kyla ner sig när man genomgår så här tuff behandling. jag var noga att inte dela tandkrämstub eller handduk med någon- undvek plockgodis och annan buffé eller plockmat där det kan finnas smittor. Tvättade händerna stup i kvarten & använde mängder handsprit :)förbud till flickorna att ta hem förkylda kompisar.Immunförsvaret får ju sig en knäck så det gäller att vara aktsam! Har varit fri från återfall under de år som gått – men visst ändrar man sitt fokus, vill hinna med så mycket som möjligt är! Tänker på dig Tomas och skickar all min kraft till dig- det kommer att gå bra! Det är otroligt vad man klarar av- du har en sån styrka innombords! / kram från Gudrun

    • Tack vännen för dom orden. Du har alldeles rätt gällande att pressa sig för att bli frisk. Jag känner för första gången att kroppen verkligen säger ifrån.
      Jätte kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.