Dag 6 av Dos 3

2012-05-07 kl 08:00

Natten har varit helt ok med dom normala uppstigningarna. Har fortfarande lite ont i högra handens blodåder och lite känning kring hjärtat. Jag tror det beror på den långa promenaden i går som gjorde mig helt slut. Men jag kan också försäkra att jag är mycket tröttare än ”dos 2”. Hur trött kommer jag att vara efter dom senare doserna…?

Min disighet i skallen gör också att man kan känna sig instängd och bara kan gå framåt, som naturligtvis inte är fel. Men samtidigt saknar man ju alternativen under vägen som man nyfiket skulle vilja nosa på.

Min son Daniel klagade igårkväll över att han hade ont i ena ljumsken. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt, kanske ett brock eftersom han lyfter tunga vikter på gymmet och har ett tungt arbete med många lyft. Han lovade att ringa vårdcentralen nu på morgonen.

Kl 11:00 Daniel har fått en tid på vårdcentralen och min hjärtkänning har släppt. Ska nog ta en promenad och klippa mig.

Daniel var på vårdcentralen och kom hem som vanligt med värktabletter och med den vanliga frasen, – kom tillbaka om det blir värre!. Jag ogillar verkligen dessa ord! Enligt läkaren var det en bi-testickel som inflammerade och ska läka sig själv…..!?! Ja, ja. Som jag sagt tidigare , – det är jättesvårt att komma in i vården, men när man väl är där känner man sig omhändertagen och trygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.