Dag 9 av dos 2

2012-04-18 kl 08:00

Vaknade helt okej, men mycket trött

Klockan 04:00 väcktes jag av att en granne dunkade i elementet, personen gör så några gånger i veckan. Tydligen hör personen något ljud eller serier av ljud som den blir väckt av och blir arg, därför dunkandet i elementet så hela huset vaknar. Jag har pratat med denna person och vad jag förstår, mår inte personen bra mentalt. I alla fall vaknar jag med ett ryck några gånger i veckan av smällar i elementet. Nåja, jag brukar ändå gå på toaletten ungefär vid den tiden ”ler”.

Denna morgon känns ganska bra fysiskt, naturligtvis ömmar fotsulorna och rapig plus lite illamående så här på morgonen. En lustig känsla av träningsvärk efter promenaden igår, men det kanske inte är så konstigt. Jag gick under tio minuter per kilometer, ganska bra takt.

Nu är klockan 17:45 och jag summerar dagen:
Promenad på ca 3km till Olaus Petri vårdcentral för blodtryckstagning (självbekäning). Nu är jag dålig på att bedöma värdet, men jag antar att det är fortfarande lite för högt undertryck. Mitt värde var 134/87 puls 79.

Den intravenösa cellgiftdosen minskades med en fjärdedel p.g.a. att mina stickningar i fingrar och ansikte inte släppte efter max 5 dagar. Nu har jag fortfarande stickningar och är på den nionde dagen!? Tja , den som lever får väl se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.