Dag 9 av Dos 3

2012-05-10 kl 08:05

Dagen börjar med Esberitox mot förkylning. Huvudvärk och tung i skallen, har också känningar i fotlederna trots att jag inte har promenerat i går? Har faktiskt sovit rellativt bra trots toabesöken. Lite oroad är jag över Daniels hosta som kan smitta mig. Jag är ju infektionskänslig nu och fem dagar framåt.

reklamskylt_400Denna reklam var inte precis upplyftande när jag tog min måste-promenad i regnet för att få frisk luft i alla fall! Orkade gå ca 2.7 km, men det var tungt. Hoppas verkligen det blir en bättre dag i morgon, det brukar vara varannan dag cyklar, så jag är förhoppningsfull.

 

 

 

01webgreen_200Man kan inte låta bli att le lite positivt när man får uppleva naturens egen rena färgkomposition utan damm eller pollen. Regnet renar inte bara naturen, också människan.

 

 

 

 

Känner mig lite snorig och väldigt trött, men ingen feber, så det blir esberitox i kväll också. Har dessutom fått tid till Ögonläkaren 28 maj kl 13:30. Hoppas verkligen det går att bota mitt halva synbortfall i mitt vänstra öga. Har endast haft bortfall 3 gånger på 3 år, men  jag känner att det behöver utredas.

2 svar på ”Dag 9 av Dos 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.