Dag 9 av Dos 5

2012-06-21 kl 07:55

Dagen till ära, känner jag mig helt OK. Naturligtvis med trötthet, svullna fötter/fingrar. Var lite orolig över mitt välmående efter en cykeltur på 8 km plus mc-tur på ca 15 mil igår.

Just nu sitter jag i Köping och väntar på Svenne. Han gör dina sista fakturor, för att vi sedan drar till Västerås för att hämta hans nyservade bil. Resan hit gick väldigt bra trots tröttheten, men det är ju bara ca 6 mil ifrån Örebro.

01svenanloujag_300Härmed lovar Svenne, Annlo och Thomas att hålla kontakten minst en gång i månaden i resten av livet!
(Nu går det inta att BLUNDA längre) sex mil till Kungsör för oss Norrlänningar räknas ju som nästgårds….

 

Vi hade det jättetrevligt i det fina vädret. Förutom den goda maten, så fick jag också en nyttig lektion  om att socker inte är bra, framförallt för oss som har drabbats av cancer! Nu är det bara att sluta med socker i te och kaffe, tja en ny UTMANING. Det är bäst att man sköter sig, för att Annlo är en mycket bestämd kvinna 😉

svenne_jag_300

Tyckte mig se vissa planer på att ta MC-kort i Svennes ögon. Han är en överraskningarnas man. Kanske han står utanför mig med en alldeles egen MC och varvar utanför min port en vacker dag!?

Nåja, den som lever får se

 

Hemresan gick jättebra, lite jobbigt med den låga solen som stack i ögonen. Innan jag åkte ända hem stannade jag till hos Inger o. Stefan, där blev jag också bjuden på en härligt grillad kotlett med en jättegod sallad till,,,,, Vet inte vad det är med mina kamrater, tycker dom att jag är för mager och tanig, vågar nog inte säga att jag gått upp nästan två kilo. Då slutar dom kanske bjuda en på en matbit i framtiden 😉

Kvällstabletterna blev lite försenad, först kl 23:00 fick jag i mig dom.

Hoppas min ork klarar sig över helgen, för jag kan inte sticka under stolen med att tröttheten känns förödande tidvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.