Dag 13 av Dos 2

202-04-22 kl 09:15

Natten har varit bra, klev upp endast två gånger. Fötterna känns lite svullna som vanligt. Känner mig stark nog för en långpromenad, men jag tittade ut genom fönstret!!
bararegn hos migGanska skönt att låta ”latmasken” i mig få sola i sin egen glans. Man kan ju alltid glädjas åt vatten-droppens snirkliga färd ner för fönsterrutan Den är som livet, vet aldrig vägen ner till fönsterkarmen, bara att den kommer dit oavsett!

Regnet avtog under efter-middagen, så jag tog tjuren vid hornen och kameran runt halsen, därefter stövlade jag ut på en 7,5 km fotosafari runt en fågelsjö utanför Örebro. Det är gångavstånd ifrån mig.

Ford-38 Det enda som inte flög iväg var denna bil som jag hittade i vassen. Man vet aldrig vad som fastnar på linsen, men denna gång var det inte fåglar i alla fall.

Nu är klockan 22:10 och dags för en summering av dagen. Den har varit över förväntan. Jag har känt mig relativt pigg och faktiskt längtat ut på en promenad trots det lite bistra vädret. Känner faktiskt inga stickningar i fingrar eller ansikte i dag. Det enda som jag kan klaga på är att jag nu på kvällen är lös i magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.