Dag 8 av Dos 4

2012-05-30 kl 08:25

Vaknade relativt ut sövd. Tyvärr känns huvudet igenproppad med lite huvudvärk. Upptäckte att jag hade svullna händer vid femtiden när jag vaknade för sedvanligt toabesök. Hoppas att det berodde på myggsticken jag fick av gårdagens kvällspromenad men nu är dom som vanligt igen, händer och fötter känns uppsvällda som vanligt på morgonen, men det verkar bara vara en känsla.

siv_vilaIdag tog vi en sväng Örebro Län runt. Vi besökte Grythyttans Måltidenshus och lunchade där, sedan gick vi Björskogsnäs naturstig. Totalt gick vi 3,3 km, här pausar vi med hälften av sträckan kvar. Det var en mycket vacker vandring, där vi hittade Guckuskor (en blomma).

 

10guckussko
Blommans namn är Guckusko

Nu är klockan 23:15 och här kommer det en sammanfattning av dagen:

Tröttheten blir mer och mer tyngande. Fötter och händer är mer känsliga och disigheten verkar också bli lite värre. Men än tycker jag att det är hanterbart och så hoppas jag att det blir så länge det bara är möjligt under behandlingsperioden.

1 svar på ”Dag 8 av Dos 4

  1. Vilka fina bilder. Guckuskon hade jag velat se. Fin bild av Siv. Konstigt med svullnadskänslan men jag har för mig att det var en av biverkningarna som läkaren talade om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.