Envis…Ja, men inte tjurskallig!

Här kommer det lite efterfunderingar.

Likt denna tjur tittar jag på livet med en helt ny kämparglöd!

Likt denna tjur tittar jag på livet med en helt ny kämpaglöd!

Min grundinställning är som bilden föreställer, men visst kryper det in ett visst tvivel och funderingar emellanåt. Framförallt när det kommer krämpor i bröst och rygg……Är det hjärtat som håller på att stanna!?! Ont i ryggen, är det cancer?…. Då är det bara att inse sin ålder, där normala småkrämpor faktiskt också ingår.

31 januari kopplar jag på mig en blodtrycksmätare som ska vara i ett helt dygn för att få en säkrare diagnos på mitt blodtryck som ligger lite för högt. Blodtrycket pendlar mellan 150/90 – 150/105 lite mellan pekfingret och tummen. Tröttheten går upp och ner fortfarande plus att händer  och fötter krånglar alltjämt.

Mitt mentala jag, har nog ändrats lite, jag försöker att undvika tjafs och sådant som bara tar kraft. Har nog blivit mer gränsdragande än förr. Försöker leva efter devisen, – det du inte kan påverka ska inte heller påverka dig! Se dagens möjligheter…. Visst är det fina tankar som är jättesvårt att leva efter, men nu försöker jag  iallafall. Förr tog man tyvärr livet och vardagen förgivet.

Likt dessa skrinnare följer man livet äventyr och utmaningar, men samtidigt ändå vara aktsam för isens faror som vakar, tunn is och ojämnheter.

Likt dessa skrinnare följer man livets äventyr och utmaningar, men samtidigt ändå vara aktsam för isens faror som vakar, tunn is och ojämnheter.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.