Min första blodtrycksmedicin

Tablett ETT i resten av mitt liv!

blodmedisx500Då är man fast i tabletträsket resten av ens liv! Idag 23 februari 2013 tog jag min första blodtryckstablett som nog sannolikt blir morgon rutin resten av mitt liv. Till saken hör att nästan alla släktingar på min mors sida lider av högt blodtryck och äter medicin för detta.

Mina värden ligger inte jättehögt, men när man slår ihop all provtagning med lite högt blodfetterna och min läckande hjärtklaff, så är det nog bäst att förebygga med att sänka blodtrycket med medicinering. Jag är i princip emot tabletter, men nu när jag inte är i samma form som jag vanligtvis brukar vara kommer jag att knapra tabletter. Jag hoppas snön ska bli mindre så jag kan börja jogga mig iform igen,så kanske man kan hjälpa till med att sänka trycket själv.

Kram på er alla tills nästa gång 🙂

2 svar på ”Min första blodtrycksmedicin

  1. Ja du Thomas, välkommen i gänget… tyvärr föds vi inte med livstidsgaranti. Det blir lätt sjukdomar när bäst före datumet har passerats :- ) Vilken tur att vi ännu har fungerande sjukvård i Sverige så vi kan få hjälp – eller hur?
    De som tror att de är friska är bara dåligt undersökta skulle jag tro.
    Ta hand om dig…

  2. Jag fortsätter med envishet och rättar det är mig veterligt inte blodsockret som är högt utan blodfetterna. Men jag tycker de resonerar riktigt med tanke på ärftlighet och det är ju inte helt otroligt att du kan hjälpa till att sänka blodtrycket när du kan motinera mer
    kram från Siv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.