Min Lisöresa på nationaldagen

Jobbig promenad på 3,3km
Jag märker väldigt väl hur trött jag är denna ”ledigvecka”. Hoppas verkligen det inte blir blir värre nästa dos.

Mina dryga tre kilometer var mycket jobbigare denna gång. Likt detta staket känns allt jobbigare för varje delbehandling.

 

 

optimalt för motorcykelåkning, envis som man är startade jag min resa trots väder och trötthet. Om jag hade vetat att det skulle bli 28 mil utan kafferast, så hade nog till och med jag tvekat.

jagibjorkvikDet var meningen att jag skulle stanna till hos en kompis från ungdomstiden.Men Helena var inte hemma just då, så det var bara att gränsla järnhästen och dra vidare. Jag hade sett ut en rutt med många småvägar plus gruskörning via Nyköping till Lisö.

 

 

faergaEfter 2 mil grusväg plus två regnskurar var jag framme vid färjan vid Skansensundet. Där träffade jag ett par trevliga hojåkare som också väntade på färjan, den kom  efter ca 15 minuter.

Resten vägen till Kagghamra var skrämmande och förtjusande, nu vet jag att skylten med Z-kurva verkligen betyder vad den kan utlova! Jag hade hjärtat i halsgropen när fick  bända maskinen till det yttersta i z-kurvorna. Som tur var har jag en sådan maskin som klarar av lindriga dikeskörningar som tyvärr hände vid just en sådan.

lisoe_300Äntligen framme efter cirka fem och en halvtimma och 28 mil på motorcykeln.

Om jag ska vara ärlig, så var jag fruktansvärt trött när jag kom fram. Men som tur var hade moster kaffet klart plus maten som redan puttrade i grytorna.

Nattsömnen var det verkligen inget fel på, jag sov som en stock.

Nu kommer jag att ha ”ledigvecka” från cytostatikan och dagboken. Men om något värt att skriva om, printar jag ner det iallafall.

2012-06-08 kl 9:15
Hade en jobbig natt med likt ”restleg” i hela kroppen. Hoppas det är kroppen som försöker rena sig ifrån cellgiftet.

3 svar på ”Min Lisöresa på nationaldagen

  1. Det låter som en strapatsrik resa! Det viktiga är ju att man gör det man önskar och drömmer om. Som du säger lever nu och här för gårdagen kommer aldrig tillbaka.

  2. Saknar dina dagliga inlägg… Skulle vara trevligt att läsa om de bättre dagarna också då du inte är mitt i en kur. Kanske du gör trevliga saker som är intressant?

    • Jag skriver alltid en tillbakablick ca 5 dagar efter senaste behandlingen. Där skriver jag om ledigveckan som varit. Tack för att du orkar följa min blogg. Hälsa Yngve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.