Oktober, november. Längtar bort från mörkret!

Dessa månader år ju tyvärr ganska mörka och händelselösa, men vi har tagit tillfället i akt och fixat och mixtrat i sälen, där vi också tog säsongens första snöspadetag. När man hyr ut, så blir det alltid mer renoveringsbehov. Denna försäsong är inte något undantag, så vi bytte bastulavar och installation av ny diskmaskin i uthyrningsdelen denna gång.

 

En liten rolig upplevelse var att dra igång gräsklipparen i mitten av november för att klippa ner den decimeterlånga gräsmatta.

En ny motionsform med att cykla på skogsstigar (mounting bike) tillsammans med Elisabet har vi börjat med. Båda två gillar inte att bara trampa asfalt.

 

 

 

Just det! Deltog i en jätterolig 70-tals fest i discotema, där fick jag och Elisabet verkligen leva ut våra dansmoves och ta på oss tidsenliga kläder. Det var kul att dansa till gammal hederlig  discomusik…..lady bump, lady bump ååå åååå ååå eller Yes sir i can boogie med Baccara!

 

 

 

 

Jag hann med ett Julbord med arbetet. Vi fick åka limousin till Åmmeberg för att få äta ett ”basic”-bord men det var väldigt gott och i en härlig miljö på hotell Montagne.


Hälsorapport:

  • Fotsulorna är ”spök”- svullna fortfarande
  • Halsbrännan är värre denna period
  • Diabetesen har blivit liite värre, är nu mellan 7,5 – 8,4…Inte bra.
  • Mina blodfetter är också för höga och i obalans.
  • 1177 vårdkontakter har jag börjat använda. Gjorde min egen remiss till Öron näsa hals på USÖ
  • Öronvaxet är äntligen borttaget, men int´ hör jag bättre än då!
  • Röntgen hals (skikt-röntgen) plus operation med sövning!

Sedan i början av juni ändrades min röst som blev värre, det har blivit svårare att svälja och jag upplever att matbitar hamnar fel i luftstrupen. Har varit på skiktröntgen och sedan sövts ner för att titta mer grundligt i halsen, där svullnaden/bölden  hittades.

Delar av polypen har opererats bort. I mitten av december ska jag tillbaka för kontroll och vidare behandling av bölden eller polypen.

 

Slutrapporterat från Thomas Örebro! Håll er friska där ute. Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.