Dag 1 av Dos 4 med återblick från ”friveckan”

Tillbaka blicken:

Min ledigvecka som var endast sex dagar denna gång, var förutom tröttheten ganska bra. Man kan säga att varannan dag var okay, men man ska veta att tröttheten är djupare än förra gången. Ljuspunktera under veckan har varit vädret och naturligtvis 400xjag_africa-twinmitt motorcykelköp som blev ett riktigt lyft i mitt lite kaosartade liv. Köpet kunde genomföras tackvare min gudomliga moster Siv som lånade mig pengar till köpet. Fotograferingen har också tagit stor plats, har till och med fotot min gamla MC i en fotostudion som ägs av min vän
Lars Åström

Dag 1 av min 4:de behandling:

Jag steg upp redan kl 06:30, fikade och tog cykeln till USÖ. Tänk att det alltid ska vara något som får en tidsbrist. denna gång var det mitt eget fel, sjuksang23maj_300jag hann nästa ända fram när jag insåg att inte den ”gröna boken” var med och tvingades att vända om. Blev 15 minuter sen till provtagningen för cytostatika-behandlingen. Det bar i sin tur att behandlingen kom igång kl 09:30 och var klar 14:45. Tider rann ända till sex timmar totalt.

Det kom in en kvinna på dubbelrummet jag låg i, hon var på behandling för sin andra tumör som satt i hennes ena lunga denna gång. Man blir ju inte precis  mer hoppfull utav hennes historik! Nåja, – en dag i taget är fortfarande min devis.

Innan jag cyklade hem, gick jag förbi öron, näsa, hals för att få en remiss till Sjukhustandläkaren för att visa upp skadorna på tänderna efter magstrupsoperationen. Jag fick en telefontid 28 maj kl 16:30. Dessutom orkade jag hämta ut mer tabletter från apoteket som också tog en lång tid i kön. Cykelturen hem gick över förväntan, naturligtvis med stramande tung och läppar, men vem pratar när man cyklar?

Klockan är nu 24:00 och jag har faktiskt inga rapningar eller hickningar, endast känningar av infarten på armen.

1 svar på ”Dag 1 av Dos 4 med återblick från ”friveckan”

  1. Skönt med en bra vecka, du har snart nått halvtid så kämpa på!
    Med ditt glada lynne kommer du långt

    Nån smart har sagt:
    Att ta medicin är inte roligt, men att ha roligt är bra medicin.

    Så ha roligt med hojen, kameran, vännerna eller vad det nu månde vara som glädjer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.