Dag 2 av Dos 4

2012-05-24 kl 08:35

Känner mig faktiskt helt ok. Jag har inte fått hicka eller rapningar ännu, dom kan uppstå senare under dagen. Där emot nyser jag kraftigt, pollen, förkylning eller en ny bieffekt…Inte vet då jag. En förhårdning i vänstra fotsula börjar ömma. Hoppas det inte ska störa mina promenader.

Nu är det frukost….nja, inte riktigt än, måste på med handskar och ta ut frukosten från kylskåpet först.

naturenshus300Jadå, jag orkade redan andra dagen med cirka sex kilometers promenad, naturligtvis med fikastopp. Det är en tråkig känsla av att man måste byllta på sig med Långbyxor och långärmat och dessutom en keps.Jag har aldrig gillat att ha skärmmössa på mig. Däremot gillar jag hattar, men kompisarna skriker NEJ  i högansky!

 

001naturenshus300Promenaden tog dryga timmen, så visst var jag ordentligt trött. Det är ju torsdag, så det blev ärtsoppa och pannkakor till middag vid hemkomst.

Vid sextiden kom naturligtvis hickan plus rapningarna som på beställning. Man får se hur länge dom håller i sig denna gång.

3 svar på ”Dag 2 av Dos 4

  1. Thomas, du kan väl cykla istället för promenera.förresten du har ju motorcykel! Grattis! I dag har din förtjusande moster skjutsat hem mig och gjort räkmackor efter mitt besök på st.Eriks ögonsjukhus.

    • Oj har du problem med ögonen? Förresten, jag ska ju också till ögonläkare 28 maj. Klart man kan ta velocipeden, men då måste man cykla så länge för att få ut samma motion som en längre promenad ger. Kanske jag orkar med en annordnad dagstur med motorcyklar Hjälmarn runt med jobbet på lördag. HaaaReee Ellen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.