Mitt december & januari

02aatrblickDecember gick i trötthetens tecken, men jul & nyår gjorde perioden mysig.

Jag har hunnit med att besöka två mässor som ligger djupt i mitt intresse. Fotomässan och MC-mässan är absolut mina största hobbys i nutid. Fotograferingen fick en ”boost”, hoppas att MC-körningen också fortsätter att ligga mig varmt om hjärtat. Jag tänker på att jag inte ska bli oroligt spänd när jag ska ut och köra första gången efter min krasch i somras. Varför orolig nu? Jo, Hondan blev reparerad först 11 november!

03finbild_250December innehöll julklappsköp och julbord med jobbet. En liten kuriosa var att jag fick ett presentkort på 3000 kronor för tjänst i flygstation i 25 år! Ja, tiden går och vi med den.

Julafton firades i Elisabets stuga som ligger i Bastedalen utan snö, men juldagen vitnade av små iskristaller som bildade ett vackert täcke över nejden. Trevligt var också att min son och min moster Siv firade med oss.

finbild_250Nyårsafton firades i samma hus som Elisabet bor i, ner via garaget och fjofs, så var vi framme, festklädda och klara.

Elisabet skadade foten, så tjejvasan fick avbokas för henne! Tänk att det alltid ska finnas en ”baksida på myntet”, Men roligt hade vi och kunde fira in det nya året.

02finbild_250Januari gick fort, förutom att man alltid åkte till och från jobbet i mörker, så var det dans,  inflyttningsfester och födelsedagar. Ja, till och med min egen födelsedagsfest där uppslutningen blev fler än vad jag hade räknat med, jättekul.

 

Lite om hälsan:
Jag har känt mig hängigare och mer orkeslös än vanligt den här perioden. Mina joggingturer känns alltmer tyngre med andningsproblem och rossel i rören. Läkaren tror att andningsproblemen kanske har med ryggkotan som blev skadad vid MC-kraschen? Jag har spöksvullnaderna kvar i fotsulorna, men halsbrännan, sura uppstötningarna och migränen är mycket bättre.

Några nya symtom har tillkommit, jag sover sämre, andedräkten är dålig och koncentrationen plus minnet har också försämrats. Det som gör mig mer nervös inför datortomografin är att jag har värk i buken, vet inte om det är tarmen eller urinblåsan som spökar? Till råga på allt, så är jag mitt inne i en rotfyllning av en tand!

Mina remisser i februari:
– Blodtrycks, blodprover och urinkontroll 6 feb.
– Datortomografi 9 feb.
– Urologen 16 feb.
Mitt blodtryck 6 februari kl 10:00 = 142/89 puls 62, vikt 76,5kg

Nog med mitt gnäll från min penna. Kram på er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.