Asch, vad hände februari – mars

feb_mars300Februari började med en massa mässande.

På mitt jobb har vi verkligen tagit till oss av devisen: Syns vi inte, finns vi inte. Jag ingår i evenemangsgruppen på arbetet, det innebär att jag har setts på mässor och utställningar som var i början av februari. – Vet inte vad kompisarna menar med att jag verkar vara i mitt esse 🙂

Annars går ju februari lite i mörkrets/lugnets tecken.

 

FirstAidKit_250
I mitten av denna månad var vi på Conventum och lyssnade på First Aid Kit, tjejerna som härstammar från Örebro. Deras far spelade med i Lolita Pop som är ett band från Örebro. Lite jobbigt var det för gammelbenen, vi stod hela tiden.

 

selenfeb15_250Under Sportlovet/ Tjejvasan Försökte vi hitta soliga pister och nygjorda löparspår. Men denna vecka bestod av vädergudarnas suraste period. Det blev en halvdags träning inför Österrikeresan.

Till råga på allt härjade Influensans hos flera i stugan! En annan motade förkylningarna med Esberitox och vitlök.

 

miaSkaeringer_250Mars, månaden med alla känslor på samma gång.

Började med att skratta på Mia Skäringe:s show också på Conventum i Örebro. Tiden mellan min ”skiddröm” och Mia Skäringe var inköp och packning inför Sölden-resan och naturligtvis mota alla elaka virusar som florerade bland mitt umgänge.

 

soelden_250Äntligen kom jag till Alperna som jag har drömt om under hela mitt liv. Landet är Österrike, Sölden. Vi flög till Innsbruck och en timmas buss till hotellet.

Dessa alptoppar och dalar går inte att beskriva med ord, det måste upplevas! Glaciäråkningen var alldeles fantastiskt.


Nu lite om hälsan denna period.

Februari innehöll många läkarbesök. Nionde februari var jag på datortomografi, där jag inte ÄN fått svaret! Mina urinbesvär har börjat utforskas. Var på utredning på urologen den sextionde februari, ordinationen blev tre dygn av mätning och hur ofta, nytt datum för fortsatt utredande med en cystometri blir den andra april.

Slutet av februari fick jag en ooooolidlig tandvärk som naturligtvis resulterade i en rotfyllning som är påbörjad.

I början av mars upptäckte jag att min högra fot var lite uppsvälld. Den var det endast ett par dagar, sedan verkar foten vara helt ok. Har också gjort min årliga ultraljud på min läckande klaff som var helt oförändrad.

Sista dagarna i Sölden fick jag ont i halsen som tilltog till den milda grad, så jag inte kunde svälja.Det var bara att gå till akuten vid hemkomst för att få diagnosen halsböld! Det slutade med punkterad böld plus penicillin!

Förutom lite otränad rygg, spöksvulade fötter, en småmolande axel och den tröttsamma tröttheten , så känner jag mig som en jätteung 50-åring 🙂

NU ÅR DET KUUL. Slut för denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.