November, december och januari mörker på många sätt!

Sökt jobb!

Tänk att jag körde kring 14 mil med motorcykel i mitten av november! Min norrländska reptilhjärna signalerar väder-KNAS!! Jag passade på att prova den nya modellen av BMW 1250GS. Nu väntar min servade och däckbytta BMW på nästa säsong.

Sökt jobb!

Tänk att jag och min syster har varit hemmansägare som vi ärvde av vår far. Vi sålde hemmanet med en söt stuga i byn Kilvo sextonde december 2019. Tänk om marken hade legat i södra Sverige, då hade man nog varit miljonär….., nu blev nettot ca. tio tusen kronor!!!

Sökt jobb!

Det blev endast ett biobesök denna period. Filmen heter Midway som handlade om en amerikansk pilot under andra världskriget där USA stred mot japanska Kejsardömet. Tyvärr tyckte jag att handlingen som skulle handla om den excentriska och våghalsigt tanklösa piloten. Men upplevde att handlingen var mer om krigets strategi kring sjöslagen efter Pearl habor.

Sökt jobb!

Firade Julafton med Daniel och moster Siv, skönt ha dom. Kram för dom. Nyårsafton blev en ny upplevelse för mig, där jag hamnade i ett rollspel. Min roll var en burdus norrlänning med slagruta i ett morddrama! En kul upplevelse

Sökt jobb ”isch”

Det var den absolut kortaste trettondagsaftonsfirande i hela mitt liv! Jag hade precis kommit in på +55 discot, när njurstenen började TOK-värka! Min kväll var förstörd.

.

Sökt jobb.

Min lyckade 60-årsfest tackar jag min son Daniel och moster Siv för. Moster kom tre dagar innan och hjälpte till med logistik och ommöblering. Firandet pågick i dagarna tre med huvudfirandet på lördag 25 januari. Söndagen kom några få på besök, men måndag den 27 januari (min födelsedag, föddes kl13:00), dök dom sista väntade gästerna upp och faktiskt några oväntade! 🙂
Ingen nämnd eller glömd, vill jag tacka alla än en gång

Hälsorapport:

Jag upplever att spöksvullnaderna i fötterna har ökat, beror nog på att diabetesmätningen ligger på cirka 8,6. Mina urinabla problem kvarstår och tyvärr är min avföring på gränsen till diarré. I början av december hade jag väldigt ont kring hjärtat, antar att jag körde för många armhävningar. I mitten av december sinkades min träning med att jag hade en riktig slemhosta.

Jag fick världens njurstensanfall 10 januari! Varför får man sånt? Mina vänner Ylva och Elisabet talade om att C-vitamin i brustablettform kan också ge njursten vid dagligt intag, Elisabet hittade en notis om det, klicka här

Mina vänner! Njursten gör väldigt ont, men njurstenssprängning var fruktansvärt. Den smärtan önskar man inte ens sin värsta ovän! Trots ett stolpiller, två Alvedon och smärtstillande i dropp var smärtan gränsen till att jag svimmade.

Ni, håll er frisk därute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.