Nu är sommaren slut

Juni, sista månaden som anställd på Örebro flygplats! Förutom denna tråkiga arbetssituation var nog endast midsommarafton i Bastedalen det positiva. Det var ju också ”Open Art”, där panasarbandvagnen fick mitt extra intresse.

Den första juli blev jag arbetsbefriad från resten av uppsägningstiden.

Söndagen den 30 juni åkte jag och min motorcykel från Örebro Airport för sista gången!

Jag tog min absolut längsta semester, den startade första juli till sista augusti. Det blev mycket Bastedalen, badade ca. fem gånger dagligen under dom riktigt varma dagarna. Det blev också en premiär tur i kajak på Vättern!

I början av augusti bilades det upp till Gällivare med ett av nattstoppen i Vittjärv hos min moster och därifrån gjordes en rundtur till Levi i Finland, resan tillbaka till Gällivare blev via Jukkasjärvi:s nerkylda ishotell.

En extra rad från uppresan måste jag skriva om, det stannades till vid Storforsen. Det är den vackraste fors jag har sett, det blev en lång promenad efter forsen, där det blev en god lunch innan tillbakavägen till bilen. Här kan du se bilder från resan.

I början av september togs det en tur till Lisö, moster Siv:s stuga. Det blev också några turer på motorcykeln och en SPA-helg på Ulfsunda slott. Tyvärr gick hela september i sorgens tecken, jag och Elisabet beslutade att avsluta vårat förhållande. Det är mycket tufft att mista sin livskamrat, vi hade aldrig tråkigt på våra resor och fester men vardagen fick vi inte riktigt att fungera. (Kram till en jättefin människa).

Gråa oktober lystes upp i början med en MC-träff i Eskilstuna och ett besök på Motala motormuseum. Tyvärr åkte jag på en dyr bilkostnad på ca 20 000kr för trasig AC och helt nya bromsar runt om!

_____________________________________________________________

Då var det lite om mitt hälsotillstånd:

Allmäntillstånd.
Under sensommaren sprang jag på toaletten titt som tätt! Naturligtvis är min trötthet väldigt besvärlig, upplever den värre! Mina nattliga svettningar verkar tyvärr också blivit värre. Spöksvullnaderna i fötterna är kvar, börjar känna av ryggen mer och mer. Diabetes drog oroande upp till 8,5 men nu är den nere i mina normala 7,5

Ett besök på USÖ-öron näsa hals 26 augusti visade en irritation i halsen men enligt läkaren hade inte svullnaden med min halscancer att göra. Det togs några blodprover som inte visade något, det var ju skönt.

Informationsstopp för denna gång! Vänner, lev hälsosamt där ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.