Summering av andra cytostatikabehandlingen

Behandling 2 från 10 – 24 april 2012

Denna gång var mer fylld av små biverkningar förutom dom vanliga. Med det menar jag utslag på bröstet, hårförändringar, mjukare naglar, tungt i bröstet och mycket sämre kondition. Min ”ledigvecka” var tyngre än förra gången, förutom tröttheten bromsade jag en förkylning med experitox. Turligt nog blev det fint väder över valborg och jag gick lufta min motorcykel. Det är en skön känsla att få den varma fartvinden och alla dofter i mot mig när man kör efter små slingriga vägra och hittar en vacker vy som man stannar till vid med kameran i högsta hugg. Tänk er känslan att slippa tänka på sin behandling under den stunden man kan ägna sig åt sina hobby;s.

usoeJag var rädd för att få en permanent infart som jag i så fall måste till USÖ för att spola rent varje vecka. Det är en åtgärd som tas om jag får för ont av att infarten sätt i ett blodkärl. Naturligtvis får jag besvär, men i mitt tycke inte mer  än att man kan leva med det.

 

 

Dos 3Denna gång slapp jag ligga i sex timmar. det var skönt att det endast blev fyra timmar. Jag vet inte om det var placeringen av infarten eller den minskade tiden som gjorde att jag inte hade lika ont. Men det var endast tejpen som fick mig nästan att skrika rätt ut. Huden var så känslig vid infarten.

Ni kan följa vidare händelser på min dagbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.