Februari, mars. Solen börjar värma och katterna svärma.

Februari, en bra månad:

2016-02-18 08.21.51

Sälen har varit dessa två månaders händelser. Det har varit väldigt bra skidåkning båda gångerna i februari. Påsken blev bra i början, men tyvärr för varmt och sockriga backar i slutet.

 

salenhjaelm_200

Tja, vad mer. Ny-bilen har redan varit på verkstad. Intercolern till turbon hittades det isbildning i. Men min Honda African Twin är hemma igen. Vi har också besökt båten som repareras i Åkersberga i Stockholm. Den ser verkligen bra ut. Vi får verkligen hoppas att alla båthistorier är över nu och att sommaren blir” båtbra” plus att vinterförvaringen ska ordna sig.

I börja av mars var jag och Elisabet på en jättetrevlig sextio-års fest i Vintrosa utanför Örebro.


Nu mera friskt sjuk…..

– Tre bryggor i munnen! Ja, ni läser rätt. Tänderna ryker en efter en, jag tycker att det beror på att mina tänder fick mycket stryk vid matstrupsoperationen. Till saken hör att jag gjorde en anmälan till patientförsäkringen, men där fick jag nobben!

– Nu positiva nyheter. Jag har bra blodvärden 151 och inga ”markörer”. Okej, lite smogg till sjukvården denna period. Vid provtagning fanns ingen remiss från  kirurgmottagningen!?! Sköterskan var tvungen att ringa upp kirurgen för att veta vilka blodprov som skulle tas!

– Jag gjorde en rektoskopi (15cm djup koll) i slutet av februari. Det blir fortsatt Koloskopi-undersökning var femte år (nästa undersökning blir våren 2017). Nu är jag friskförklarad! Ingen datortomografiundersökning mer.

– Har börjat att ta ranitidin i stället för losec mot halsbränna och sura uppstötningar. Allt för att neutraliserar magsyran. Konstiga är att denna medicin INTE ingår i kostnadsskyddet!!!! Kan förstå till viss del att t. ex. inte Viagra ingår, men medicin mot magbesvär…..

Jag har kvar tröttheten, spökfötterna och sömnbesvären, annars lever livet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.