Höstens augusti – oktober

Under dessa månader har nästan all fritid gått i motorcykelns tecken. MC-turerna har varit kring mellan-Sverige (Svealand). Tja man hann ju med två turer till östkusten, Lisö och till Småland, Mullsjö. Hittills totalt ca. 900 mil denna säsong!

Tackvare pandemin har denna höst varit hemmabaserat i alla övriga aktiviteter, vilken tur att man har MC:n!

Just ja, jag har tagit upp trumspelandet igen. Provspelar med ett rockband med sitt säte i Kristinehamn. Hoppas man håller måttet.

Tänk om det blir ett album?

Min sjukliga rapport.

Mina normala symtomer som spöksvullnader under fötterna, otaliga toabesöken och sömnproblemen är kvar. Har också börjat få kramp i benen när jag joggar Lite orolig över mitt ökade blodtryck och att diabetesnivån ökat cirka en enhet (8,5)! Från och med 13 oktober har jag ökat på min medicinering av enalapril från 2,5mg till 5mg, hoppas trycket går ner och att jag inte får några biverkningar av den ökade dosen.

Hösten är tydligen inte min grej! Förra hösten började njurstenen bli större och ondare, denna höst fick jag glaskroppsavlossning (se bild ovan). Den visade sig som att ha en fingerspets framför ögat hela tiden samtidigt som att det blixtrade i kanten av ögat. Har fått tid för kontroll av diabetes och blodtryck i mitten av november, hoppas inte att covid-19 stoppar också denna undersökning!

Hör ni! Coronaavstånd med rena händer på er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.