Mitt augusti 2014

jag_spanDenna månad Har gått i helande och väntans tider.

Jag har varit tvungen att stilla se på när min Elisabet och sjuttiotvååriga moster hängt och klängt högt uppe i höga häckar och träd, när mina sex onda revben var under läkning och denna åttonde onda kotan som fortfarande ömmar.

 

jag_abstinens Abstinensens ansikte.
Ett litet knasigt råd, men om man ska krascha med sin motorcykel, så gör det i slutet av MC-säsongen! Det har tagit mer än en månad att laga den, dessutom är den inte klar i skrivande stund. Min Honda klarade sig mycket bättre än jag gjorde, en trasig kåpa, byten av motorbågar och lite riktningsarbete på väskhållarna var MC:ns ”sjukskrivning”. Det var nära att jag miste min ögonsten, den blev för dyr att laga p.g.a. att det måste till helt nya sidoväskor. Men det löste sig med att jag själv lagar/ byter ut den trasiga väskan.

Förutom mina revben, så mår mitt kisseri sämre trots medicinering och mina ”spök”-svullna fotsulor är kvar. Det jag också märker av, är att min mage är mycket känsligare efter operationen/cellgiftet. Kraftigare halsbrännor och migränattacker kommer allt oftare.

Men visst finns det positiva inslag denna månad. Mitt blodtryck är mycket bättre och nu har jag kommit igång med mina löprundor efter att revbenen nästan är värkfria.

HaaaReee Till nästa gång Thomas

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.