Augusti september, när sommaren vänder!

En tur med Hondan plus ”never ending story” båt!

03aatreblickAugusti började med en resa till Lisö på MC:n, denna gång via Norrköping. Det blev dryga sextio mil t. o. r  plus två färjor innan målet var nått.Där lekte vi trädgårdsmästare och massakrerade moster Sivs häckar och buskar. På hemvägen åkte vi via  Sjökrogen i Katrinelund vid Hjälmarens strand, där vi åt en besvikande middag. Därefter tog vi raka vägen till Bastedalen till vår stugsemester, där slyröjningen verkligen öppnade upp strandutsikten.

BastedalsvyVi kar också hunnit med att kräftfesta med jättegoda vätternkräftor och haft en gourmèt kväll men utsökta surströmmingsklämmor, tänk att det missades helt förra året! Smaken på kräftorna och strömmingarna var desto godare detta år.

Nu har vi också tränat på strandhugg, så nästa sommar får vi kliva upp tidigare för att hinna hitta en av favoritholmarna innan dom blir upptagna.

Men visst har denna semester också lite smolk i i brasan. Båten, tja bååten!

trasigbaat250 Tror ni inte denna sommar också strulade till sig med båten!! Den blev STULEN. Japp, både båt och motor stals från bryggan. Polisen ringde till Elisabet och berättade att båten hade hittats drivande på Vättern tillsammans med tre andra stulna båtar. Nu är den på reparation i Kumla. Om man ska försöka hitta något positivt i denna båthistoria, så är det att vi inte behövt ordna någon vinterförvaring av alla tre båtar som har passerat revy under alla tre vintrar som gått. 🙂

I arbetslivet kan vi äntligen se ljuset i tunneln, Örebro Airport har fått tillbaka Köpenhamnslinjen,så jobbet är räddat i tre år. Dessutom har vi fått en ny chef, få se hur länge han stannar? 🙂

 

Då blir det lite om mitt allmäntillstånd.

Tröttheten och fantomuppsvällda fötter är fortfarande kvar. Jag börjar bli lite orolig när det gäller mina tänder som spricker och krackelerar, Saknar jag någon vitamin eller har jag kalkbrist? Tabletterna för min ”retade” urinblåsa verkar inte hjälpa värst mycket.

Jag har fått ont i min högra arm, likt tennisarmbåge fast i underarmen. Har också börjat harkla upp små slemsamlingar likt kulor, vet inte alls vad det beror på. Hoppas det kan vara en liten förkylning eller allergi, men jag har aldrig harklar kulor förr. Min mage har varit extra ”gasig” en period i slutet och början av aug./ sept. men det kan ju bero på att min allergi är som värst på hösten. Annars är det bara min svaga rygg som protesterar ibland.

Nog klagan för denna gång. Kram på er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.